Respondhealing©

til alle fysiske sygdomme og ubalancer

Kursus i Respondhealing©

For mennesker der ønsker at lære at heale fysiske sygdomme og ubalancer på en enkel og smuk måde.

# Respondhealing er en unik energiteknik/healingsteknik som skaber kontakt til og aktiverer energicentre i den biomagnetiske del af kroppen.

# Aktiveringen skaber bl.a. en kontakt til de dele af sindet som har været med til at skabe en fastlåshed i og energitab til energicentrene.

# De fysiske problemer som skyldes den manglende kontakt mellem sind og krop genetableres i Respondhealing©.

For at kunne mestre Respondhealing© skal forskellige evner oparbejdes og trænes:

  • Visualiseringsevnen
  • Forestillingsevnen
  • Koncentrationsevnen
  • Psykiske evner

Under kurset, som er en blanding af teori og praktisk øvelser, vil også blive arbejdet med en større filosofisk menneskeforståelse der betragter det enkle menneske som en sjæl tilhørende sind og krop. Det er vigtigt at bemærke at Respondhealing© ikke tilhører nogen bestemt religion, trosretning eller politisk system.

Derudover vil der på uddannelsen blive arbejdet med: Empati – klarfølelse – samhørighed og rummelighed som er bærende egenskaber for at kunne hjælpe på en forsvarlig og kærlig måde.

Formål: At uddanne så mange som muligt på en forsvarlig måde at mange kan få glæde af denne viden og energiteknik uanset hvor i verden de måtte befinder sig. Der er flere muligheder for at kunne deltage i et kursus i Respondhealing©:

2 x 2 dage + mulighed for supervison over Skype.

Klient forløb med dagbog.

Supervision

Jeg tilbyder supervision over skype, hvor jeg bruger mine clairvoyante evner til at rådgive dig.

Der betales individuelt pr. gang.

Hvis du vil med så skal du sende en e-mail til: info@respondhealing.com og jeg vil svare dig tilbage så hurtigt jeg kan.

Der er flere muligheder for afholdelse af dette kursus på 4 dage. Enten holdes det privat eller også holdes det på et offentligt kursussted, i nærheden af jer/dig, eller jeg afholder det på min skole i København.

Kommende kurser

Danmark – København: 24.-25. November + 15.-16. December 2018

Pris: kr. 5.850,-

Skriv venligst i ‘Andet’ i formularen hvilket kursus du skriver dig op til.

Bemærk venligst !
For at blive godkendt som respondhealer skal du minimum give 25 respondbehandlinger på 1 klient indenfor 4 måneder og efter forløbet godkendes af Steen Kofoed. Kursusgebyret bliver ikke refunderet uanset årsag.
Når du har indbetalt forudbetalingen så send venligst et up-to-date vellignende foto af dig selv til:
Steen Kofoed vil clairvoyant se på dit billede og vurdere om du er egnet til at starte på uddannelsen. Du bliver vurderet på om du har det fysiske og psykiske overskud der skal til for at hjælpe syge mennesker. Hvis du ikke bliver godkendt til at starte på kurset bliver din forudbetaling refunderet.

I den dybeste kærlighed,

Steen Kofoed

Formular for tilmelding til et kursus i Respondhealing©

 

PRIVAT

For at kunne afholde et kursus i Respondhealing© så billigt som muligt tilbyder jeg at komme privat til jer i 4 dage (2 dage x 2  gange) (hverdage) hvor I skaffer:

  1. Deltagerne
  2. Lokation – et sted vi kan være
  3. Mad – vegetarmad, kaffe/the/spisested
  4. Arbejdsstationer – der svarer til det antal deltagere I har booket mig til. En arbejdesstation er enten en briks eller et bord med en madras på. Derudover skal der være en stol til alle.

I vil blive undervist af en af de dygtigste undervisere i healing, psykiske evner og spirituel udvikling. Steen Kofoed har mere end 30 års erfaring i at undervise og arbejde med healing og clairvoyance. Efter kurset vil I kunne arbejde med Respondhealing© på en forsvarlig og kærlig måde og på den måde skabe mere optimale vækstbetingelser for den I hjælper.

Priserne er alt inklusiv:

Jeg tilbyder den ansvarlige/arrangøren som står for organisering og alt praktisk 50% rabat!

Vilkår ved tilmelding
Når vi sammen har fundet datoerne for kurset indbetaler deltagerne kursusprisen (jvf. den aftalte pris pr. antal deltagere). Det er ikke muligt at få refunderet sin indbetaling ved sygdom eller afmelding