Respondhealing©

til alle fysiske sygdomme og ubalancer

Historien

Jeg blev kontaktet af et produktionsselskab og blev spurgt om jeg ville være med i en TV-udsendelse til TV2, hvor jeg fik 3 måneder til at heale en spastiker. Det første der skete var, at jeg blev beæret over at blive spurgt og det næste der skete var, at jeg blev ramt af frygt. For kunne jeg heale en så fysisk syg som en spastiker? Kunne healingen reelt hjælpe? Jeg var meget i tvivl og jeg var flere gange ved at sige nej tak til at deltage på præmissen – 3 måneder til at heale en spastisk lammet!

Jeg gik i meditation og bøn og spurgte mine åndelige hjælpere og specalister i healing til hjælps. Sammen med Tove Kofoed og med hendes hjælp fik jeg overraskende nok et ja til at jeg skulle deltage. I samme kontakt fik vi mulighed for at spørge ind til, hvordan skulle jeg gribe det an og i samme omgang modtog vi fra den åndelige verden en opskrift på en helt ny måde at heale på – og ikke mindst en hel ny forståelse for hvordan mennesket energimæssigt er bygget op på.

Jeg sagde ja og lagde min tillid trygt i opskriften og i mine 30 års erfaring som healer. Heldigvis var jeg blevet varslet om at skulle være tålmodig – at der først efter 3-5 måneder ville vise sig noget markant.

Mødet

Jeg mødte Louis, en dejlig ung mand på 9 år, lukket inde eller ude af sin krop, og med et intellekt der så alt og ikke mindst registrerede rigtigt meget og med en stor reflektion. Vi kunne begge lide, hvad vi mødte og vores samarbejde startede. 2 gange om ugen i ca 50 minutter blev der healet og hvis jeg ikke kunne være fysisk til stede havde jeg udviklet en hel speciel teknik så jeg i samarbejde med Henriette (Louis mor), kunne heale ham på fysiske afstand.
Nu her 4 måneder efter første healing er der sket rigtig meget positivt for Louis på mange planer. I takt med at healingen bevæger sig dybere og dybere “tør” Louis krop op; fysiske områder bliver aktive. Følelses- og tankemæssige områder bliver tændte. Det er som om at energierne aktiveres og deaktiveres i en rytme, på et plan, hvor jeg som healer som sådan ikke kan andet end at følge med. Som hans mor siger: “Det virker som om at Louis har udviklet sig meget mere på bare 3 måneder end vi har kunne opnå med 2-3 års intensiv træning.”

Det er med en stor glæde at jeg vil dele denne viden og erfaringer med andre der også vil hjælpe. Og jeg vil gerne sige Tak til Louis for hans hjælp til dette arbejde.

Steen Kofoed

Healing

Healing er ligeså gammelt som menneskeheden selv. Healing er i sin grundform kærlighed. Der er mange forskellige former for healing som er gode til forskellige ubalancer. Hvis symptomet eksempelvis er en hovedpine og årsagen er en energiophobning omkring hoved, så kan det ikke nytte noget at tilføre energi til hovedet, da det kun ville forværre ubalancen. På samme måde vil healingsteknikker som er udviklet til psyken ikke have den store indvirkning på den fysiske krop. Healeren skal med andre ord lære at mestre forskellige energiteknikker til forskellige ubalancer for at healingen kan blive så optimal og kærlig som mulig. Du kan læse mere om healing her: Hvad er healing? (pdf)

En unik healingsteknik

Respondhealing er en unik healingsteknik udviklet i 2016 i Danmark som handler om at aktivere kroppens celler og atomer. Formålet med aktiveringen er, at kroppens indre potential kan foldes ud til glæde og gavn for ejeren. Respondhealingen opløser blokeringer, spændinger og ‘oplyser’ blokeret ‘mørklagte’ områder i fysikken og i de psykiske områder der har med kroppens funktionalitet at gøre.

Den fysiske og psykiske krop hænger sammen

Omkring og igennem den fysiske krop bevæger forskellige energier sig. Disse energiers tilstand påvirker den fysiske krop på samme måde som kroppen påvirker disse energier som består af tanker, følelser og bio-magnetisme. Når healeren derfor bruger energiteknologien Respondhealing© hvor energi tilføres påvirkes ikke bare det fysiske områdets celler og atomer men også dybe ‘psykiske sindsmønstre og ubalancer i den bio-magnetiske krop og en transformation kan ske.